​Aut. vVS installatør & aut. kloakmester

70 25 88 18​

ENERGIOPTIMERING I VIRUM

SPAR PÅ ØKONOMIEN OG MILJØET MED ENERGIOPTIMERING

Vil du som boligejer gerne spare på energien, samtidig med at du beholder en høj komfort og skåner miljøet? Hvis du kan svare “ja” til det, er vores energivejleder din oplagte partner.

Vi hjælper dig med at skære ned på dit energiforbrug gennem energioptimering og sikrer dig en professionel rådgivning i forhold til dit behov. Der er således penge i energibesparelser for den enkelte kunde.

Vi kan finde energibesparelser hos de fleste og vejlede i energioptimering. Der kan energioptimeres på en masse ting i hjemmet, på kontoret eller på fabrikken. Det er ikke altid så kompliceret, som det lyder. Ofte kan der findes store besparelser ved at optimere tekniske installationer og skifte gammelt elektronisk udstyr.

Én af de ting, du kan gøre, hvis du har traditionel fjernvarme, er at skifte til en varmepumpe. Alene denne ene ting vil skabe store besparelser, som kan mærkes efter ca. 10 år. Varmepumpens anskaffelsespris er en del dyrere end fjernvarme, men det vil være en bedre investering i længden pga. lavere løbende omkostninger.

HVORFOR ENERGIOPTIMERE?

Der kan være mange grunde til at begynde med en energioptimering af sin bolig, sit kontor eller noget helt tredje. Vil du bare gerne skåne pengepungen, eller vil du undgå træk? Vil du gøre det for miljøets skyld og udlede mindre CO2? Eller står du foran et salg af din bolig inden for en overskuelig årrække? Uanset om det er det ene eller det andet, der ligger til grund for det, stiller vi os til rådighed med kyndig vejledning.

I ældre boliger er det muligt at optimere energiforbruget med helt op til 50%. Mange købere går i dag meget op i, hvor meget energi boligen bruger. Det er derfor en god idé at få det optimeret inden et salg – ihvertfald hvis det ikke lever op til kravene for bygningsreglementets krav for nye boliger.

DU FÅR FØLGENDE FIRE FORDELE MED EN ENERGIVEJLEDER:

  • Du får en ekspert i installationstekniske energirenoveringer
  • Du får vejledning i hvilke tiltag, der vil give dig størst energibesparelse
  • Du får vejledning i hvilken rækkefølge, du bør energioptimere i
  • Du får en helhedsvurdering af din bygning i forhold til energi

HVAD KAN EN ENERGIVEJLEDER HJÆLPE MED?

Du kan eksempelvis få hjælp fra en energivejleder til at få overblik over, hvilke fordele det giver at skifte til gasfyr.

Du kan også få rådgivning i, om det giver mening at foretage forskellige besparelsestiltag i en bestemt rækkefølge. Er det for eksempel en fordel at skifte oliefyret, inden du hulmursisolerer? Eller kan du blive fri for træk, hvis du installerer gulvvarme? Eller kommer den træk, du mærker, et andet sted fra?

HVAD ER ENERGIVEJLEDERUDDANNELSEN?

Da Teknologisk Institut så et energibesparende potentiale i de allerede eksisterende bygninger i Danmark, startede Teknologisk Institut energivejleder-uddannelsen, som håndværkere kan tage som en overbygning på flere forskellige håndværkeruddannelser.

Ring i dag på 70 25 88 18 og få en energivejleder til at se på din bolig.dan vi kan servicere din ejendom, så ring i dag på 70 25 88 18 for en uforpligtende snak.

OM OS​

BRDR. THANING VVS OG KLOAK APS​

Brdr. Thaning VVS og Kloak ApS blev grundlagt i 1999.

I det daglige varetages Driften Tom & Lars Thaning Hansen, som ud over at være uddannet VVS og energispecialist også er indehaver af autorisationen som kloakmester, og autoriseret VVS-installatør.

Vi er energivejlederuddannet fra Teknologisk Institut med speciale i energibesparende løsninger inden for energiområdet for private og erhverv.

Vi er et autoriseret VVS- og kloakfirma der er klar til at varetage din opgave – uanset om du er privatkunde, erhverv, industri, boligforening eller offentlig institution.

Vi opererer primært i Storkøbenhavn og Nordsjælland. Vores servicebiler er ”rullende værksteder”. De er udstyret med værktøj, maskiner og de mest gængse materialer, der benyttes dagligt.

Følg med på Facebook og Instagram!

fb-sort insta-sort

VORES VÆRDIER

Vi har to primære værdier. Det er god service og høj faglig kvalitet. Disse to, har vi fokus på, altid skal være kendetegnet for Brdr. Thaning VVS og Kloak.

Vores medlemskaber

Vi er medlem af TEKNIQ, Brancheforening for Tekniske installatører samt Danske Kloakmestre, TEKNIQ Garanti og er tilknyttet godkendte ankenævn.

Det betyder for dig som kunde, at du har en sikkerhed og garanti for det arbejde, vi udfører. Gennem TEKNIQ Garanti er du som privat forbruger sikret, at hvis du får medhold i en sag ved Ankenævnet for Tekniske Installationer, og firmaet, der skal betale dig pengene, ikke kan eller vil, dækker garantiordningen udgifter op til og med 150.000 kr. inkl. moms.​

BRDR. THANING VVS OG KLOAK APS

Administration, Lager & Værksted:

Gammelgårdsvej 75 B – C, 3520 Farum

Lokal afdeling/ Lager:

Virumvej 46B, 2830 Virum

Lokal afdeling/ Lager:

Krogshøjvej 187, 2880 Bagsværd

Telefon: 70 25 88 18

Email: info@70258818.dk

CVR nr. 36906677

Åbningstider

Mandag 07:30-15:00
Tirsdag 07:30-15:00
Onsdag 07:30-15:00
Torsdag 07:30-15:00
Fredag 07:30-14:30