​Aut. vVS installatør & aut. kloakmester

70 25 88 18​

SERVICE OG INSTALLATION AF VARMEPUMPE

Vi vejleder dig til den bedste løsning med montering af varmepumpe

Brdr. Thaning VVS & Kloak er din professionelle partner til montering af varmepumpe med uddannede KMO certificerede køleteknikere, der sikrer en god og driftssikker installation af varmepumpe. Vi er uddannede energivejledere og kan yde dig professionel og ærlig rådgivning i energispørgsmål.

Vi klarer de påkrævede varmepumpeeftersyn, og vi står til rådighed ved både service, installation og montering af varmepumpe. Vi tilbyder både vedligehold og varmepumpeinstallation i og omkring Farum, Virum og Holte.

HVAD ER EN VARMEPUMPE?

En varmepumpe er et elektrisk apparat, der leverer varme til din bolig. Varmepumpen er designet til at omsætte energi til varme via luftens eller jordens energi – afhængigt af hvilken varmepumpe du har installeret. Du kan blandt andet få følgende typer af varmepumper:

  • ​Luft til vand-varmepumper​
  • ​luft til luft-varmepumpe
  • ​Boligventilationsvarmepumpe
  • ​Brugsvandsvarmepumpe

En varmepumpe er et godt alternativ til opvarmningskilder som el-varme, gasfyr og oliefyr, da varmepumpen udnytter energien i luften eller jorden til at producere varme og varmt vand hjemme ved dig.

Varmepumpen er således god til at udnytte den energi, der allerede findes i jorden og i luften, hvilket gør den til en miljøvenlig opvarmningsform. 

Hvad koster installation af varmepumpe?

Prisen på installation af varmepumpe afhænger af, hvilken varmepumpe du ønsker. Som varmepumpeinstallatører har gennem årene installeret mange forskellige varmepumpeløsninger fra blandt andet Vaillant og Vølund.

Herunder kan du se vores aktuelle varmepumpeløsninger og vores priser med montering.

LUFT/LUFT LØSNINGER

Herunder kan du se vores aktuelle varmepumpeløsninger, og hvad montering af varmepumpe koster.

Luft/Vand løsninger

  • ​Vaillant ClimaVair 025 som standardinstallation med 2 års garanti. Pris fra kr.: 12.900,- inkl. moms og montering.
  • Vølund NIBE ARIA 30 som standardinstallation med 2 års garanti. Pris fra kr.: 10.800,- inkl. moms og montering.

Luft/Vand løsninger:

  • ​Vaillant geoTHERM PLUS som standardinstallation med op til 10 års garanti. Ring for pris.
  • ​Vølund varmepumpe F1245 som standardinstallation med 2/5 års garanti. Ring for pris.

Kontakt os i dag på 70 25 88 18 for en snak om varmepumper og et uforpligtende tilbud på din nye installation af varmepumpe. Du også velkommen til at læse mere om TV-inspektion.

OM OS​

BRDR. THANING VVS OG KLOAK APS​

Brdr. Thaning VVS og Kloak ApS blev grundlagt i 1999.

I det daglige varetages Driften Tom & Lars Thaning Hansen, som ud over at være uddannet VVS og energispecialist også er indehaver af autorisationen som kloakmester, og autoriseret VVS-installatør.

Vi er energivejlederuddannet fra Teknologisk Institut med speciale i energibesparende løsninger inden for energiområdet for private og erhverv.

Vi er et autoriseret VVS- og kloakfirma der er klar til at varetage din opgave – uanset om du er privatkunde, erhverv, industri, boligforening eller offentlig institution.

Vi opererer primært i Storkøbenhavn og Nordsjælland. Vores servicebiler er ”rullende værksteder”. De er udstyret med værktøj, maskiner og de mest gængse materialer, der benyttes dagligt.

Følg med på Facebook og Instagram!

fb-sort insta-sort

VORES VÆRDIER

Vi har to primære værdier. Det er god service og høj faglig kvalitet. Disse to, har vi fokus på, altid skal være kendetegnet for Brdr. Thaning VVS og Kloak.

Vores medlemskaber

Vi er medlem af TEKNIQ, Brancheforening for Tekniske installatører samt Danske Kloakmestre, TEKNIQ Garanti og er tilknyttet godkendte ankenævn.

Det betyder for dig som kunde, at du har en sikkerhed og garanti for det arbejde, vi udfører. Gennem TEKNIQ Garanti er du som privat forbruger sikret, at hvis du får medhold i en sag ved Ankenævnet for Tekniske Installationer, og firmaet, der skal betale dig pengene, ikke kan eller vil, dækker garantiordningen udgifter op til og med 150.000 kr. inkl. moms.​

BRDR. THANING VVS OG KLOAK APS

Administration, Lager & Værksted:

Gammelgårdsvej 75 B – C, 3520 Farum

Lokal afdeling/ Lager:

Virumvej 46B, 2830 Virum

Lokal afdeling/ Lager:

Krogshøjvej 187, 2880 Bagsværd

Telefon: 70 25 88 18

Email: info@70258818.dk

CVR nr. 36906677

Åbningstider

Mandag 07:30-15:00
Tirsdag 07:30-15:00
Onsdag 07:30-15:00
Torsdag 07:30-15:00
Fredag 07:30-14:30