​Aut. vVS installatør & aut. kloakmester

70 25 88 18​

SØGER DU EN ERFAREN AUT. VVS-INSTALLATØR?

Hos Brdr. Thaning kan du få alt inden for VVS-arbejde. Vi er eksperter inden for miljørigtig energi, men vi kan naturligvis også løse alle opgaver inden for VVS.

Vi er klar til at tage ud og se på din opgave, uanset om du er privat- eller erhvervskunde, herunder foreninger og offentlige institutioner.

Udover at være autoriserede VVS-installatører er vi også autoriserede kloakmestre, hvis din opgave er en etage længere nede.

Vi tilbyder alt inden for VVS- og kloakfaget, bl.a.:

  • Spjældarbejde
  • Nyt badeværelse
  • Fjernvarme
  • Varmepumper
  • Kloakrenovering
  • Kloakspuling
  • Rottesikring
  • Højvandslukke

Sikker og effektiv opgavestyring via GPS
Vi har et GPS-system i vores vogne, som sørger for effektiv opgavestyring og er medvirkende til sikkerhed ved registrering af materialer og tidsforbrug på de forskellige opgaver.

GPS-vognene er et eksempel på, hvordan vi prioriterer en af vores værdier som virksomhed, nemlig værdien “god service”. God service betyder i vores verden, at vi lægger vægt på en personlig og ærlig betjening, og at du får et stykke veludført arbejde i høj faglig kvalitet.

Service, reparationer, tekniske installationer

Vand, varme, sanitet og gas er kernen i vores forretning, hvor vores dygtige team af VVS-montører sikrer, at du får en høj kvalitet i det udførte arbejde.

Skal faldstammen udskiftes, varmeanlæg renoveres, pumper installeres eller badeværelset forskønnes, så er vi klar til opgaven. Vi håndterer alt fra de simple serviceopgaver og små reparationer til mere avancerede tekniske installationer.

For at se denne Youtube video skal du acceptere marketing cookies

Administrer samtykke

Vi tilbyder også løbende service og eftersyn på alle VVS-installationer.

Kontakt os i dag på 70 25 88 18 og fortæl om din VVS-opgave. Vi giver dig gerne et gratis og uforpligtende tilbud. Du kan også skrive til os via sidens kontaktformular.

Du får garanti op til 150.000 kr.
Da vi er medlem af Tekniq giver vi dig som kunde sikkerhed og garanti for det arbejde, vi udfører. TEKNIQ er en garantiordning for VVS-arbejde udført af TEKNIQ-medlemmer.

Gennem TEKNIQ Garanti er du som privat forbruger sikret, at hvis du får medhold i en sag ved Ankenævnet for Tekniske Installationer, og firmaet, der skal betale dig pengene, ikke kan eller vil, dækker garantiordningen udgifter op til og med 150.000 kr. inkl. moms.

OM OS​

BRDR. THANING VVS OG KLOAK APS​

Brdr. Thaning VVS og Kloak ApS blev grundlagt i 1999.

I det daglige varetages Driften Tom & Lars Thaning Hansen, som ud over at være uddannet VVS og energispecialist også er indehaver af autorisationen som kloakmester, og autoriseret VVS-installatør.

Vi er energivejlederuddannet fra Teknologisk Institut med speciale i energibesparende løsninger inden for energiområdet for private og erhverv.

Vi er et autoriseret VVS- og kloakfirma der er klar til at varetage din opgave – uanset om du er privatkunde, erhverv, industri, boligforening eller offentlig institution.

Vi opererer primært i Storkøbenhavn og Nordsjælland. Vores servicebiler er ”rullende værksteder”. De er udstyret med værktøj, maskiner og de mest gængse materialer, der benyttes dagligt.

Følg med på Facebook og Instagram!

fb-sort insta-sort

VORES VÆRDIER

Vi har to primære værdier. Det er god service og høj faglig kvalitet. Disse to, har vi fokus på, altid skal være kendetegnet for Brdr. Thaning VVS og Kloak.

Vores medlemskaber

Vi er medlem af TEKNIQ, Brancheforening for Tekniske installatører samt Danske Kloakmestre, TEKNIQ Garanti og er tilknyttet godkendte ankenævn.

Det betyder for dig som kunde, at du har en sikkerhed og garanti for det arbejde, vi udfører. Gennem TEKNIQ Garanti er du som privat forbruger sikret, at hvis du får medhold i en sag ved Ankenævnet for Tekniske Installationer, og firmaet, der skal betale dig pengene, ikke kan eller vil, dækker garantiordningen udgifter op til og med 150.000 kr. inkl. moms.​

BRDR. THANING VVS OG KLOAK APS

Administration, Lager & Værksted:

Gammelgårdsvej 75 B – C, 3520 Farum

Lokal afdeling/ Lager:

Virumvej 46B, 2830 Virum

Lokal afdeling/ Lager:

Krogshøjvej 187, 2880 Bagsværd

Telefon: 70 25 88 18

Email: info@70258818.dk

CVR nr. 36906677

Åbningstider

Mandag 07:30-15:00
Tirsdag 07:30-15:00
Onsdag 07:30-15:00
Torsdag 07:30-15:00
Fredag 07:30-14:30