​Aut. vVS installatør & aut. kloakmester

70 25 88 18​

VARMEPUMPE – INSTALLATION OG SERVICE

Brdr. Thaning VVS & Kloak er din professionelle varmepumpeinstallatør, der sikrer en god og driftsikker varmepumpeinstallation. Vi rådgiver dig i forhold til jordvarmeanlæg med udlagte slanger eller vertikalboring (lodret). Vi er uddannede energivejledere og kan yde dig professionel og ærlig rådgivning i energispørgsmål.

Vi klarer de påkrævede varmepumpeeftersyn, og vi står til rådighed ved både installation og service.

HVAD ER EN VARMEPUMPE?

En varmepumpe fungerer ligesom en aircondition. Det er altså et “apparat”, som placeres i hjemmet og afgiver varme. Den har faktisk to funktioner. Udover at afgive varme, så suger varmepumpen også fugt ud.

Den fungerer faktisk på samme måde som dit køleskab – bare med varme istedet for kulde. Den indsamler den naturlige varme luft, som findes udenfor, og “lagrer” den varme luft og afgiver varmen inde i boligen.

Nu fortalte vi, at varmepumpen fungerer ved at udnytte den naturlige varme udefra. Hvad gør man så i vintermånederne, hvor det er koldt – måske endda frostgrader? Varmepumpen fungerer også om vinteren. Selv om der er frostgrader udenfor, så findes der stadig varme i luften, som varmepumpen udnytter og afgiver i boligen.

På de varme sommerdage kan varmepumpen også benyttes til afkøling. Her fungerer den på samme måde som en aircondition.

VARMEPUMPEINSTALLATØR

Vi er varmepumpeinstallatører og har gennem årene installeret mange forskellige varmepumpeløsninger fra blandt andet Vaillant og Vølund.

Herunder kan du se vores aktuelle varmepumpeløsninger.

LUFT/LUFT LØSNINGER

Vaillant ClimaVair 025 som standardinstallation med 2 års garanti. Pris fra kr.: 8.900,- inkl. moms og montering.

Vølund NIBE ARIA 30 som standardinstallation med 2 års garanti. Pris fra kr.: 10.800,- inkl. moms og montering.

Luft/Vand løsninger:

Vaillant geoTHERM PLUS som standardinstallation med op til 10 års garanti. Ring for pris.

Vølund varmepumpe F1245 som standardinstallation med 2/5 års garanti. Ring for pris.

Kontakt os i dag på 70 25 88 18 for en snak om varmepumper og et uforpligtende tilbud på din nye varmepumpeinstallation.

OM OS​

BRDR. THANING VVS OG KLOAK APS

Brdr. Thaning VVS og Kloak ApS blev grundlagt i 1999.

I det daglige varetages Driften Tom & Lars Thaning Hansen, som ud over at være uddannet VVS og energispecialist også er indehaver af autorisationen som kloakmester, og autoriseret VVS-installatør.

Vi er energivejlederuddannet fra Teknologisk Institut med speciale i energibesparende løsninger inden for energiområdet for private og erhverv.

Vi er et autoriseret VVS- og kloakfirma der er klar til at varetage din opgave – uanset om du er privatkunde, erhverv, industri, boligforening eller offentlig institution.

Vi opererer primært i Storkøbenhavn og Nordsjælland. Vores servicebiler er ”rullende værksteder”. De er udstyret med værktøj, maskiner og de mest gængse materialer, der benyttes dagligt.

VORES VÆRDIER

Vi har to primære værdier. Det er god service og høj faglig kvalitet. Disse to, har vi fokus på, altid skal være kendetegnet for Brdr. Thaning VVS og Kloak.

Vores medlemskaber

Vi er medlem af TEKNIQ, Brancheforening for Tekniske installatører samt Danske Kloakmestre, TEKNIQ Garanti og er tilknyttet godkendte ankenævn.

Det betyder for dig som kunde, at du har en sikkerhed og garanti for det arbejde, vi udfører. Gennem TEKNIQ Garanti er du som privat forbruger sikret, at hvis du får medhold i en sag ved Ankenævnet for Tekniske Installationer, og firmaet, der skal betale dig pengene, ikke kan eller vil, dækker garantiordningen udgifter op til og med 150.000 kr. inkl. moms.​

BRDR. THANING VVS OG KLOAK APS

Administration, Lager & Værksted:

Gammelgårdsvej 75 B – C, 3520 Farum

Lokal afdeling/ Lager:

Virumvej 46B, 2830 Virum

Lokal afdeling/ Lager:

Krogshøjvej 187, 2880 Bagsværd

Telefon: 70 25 88 18

Email: info@70258818.dk

CVR nr. 36906677

Åbningstider

Mandag 07:30-15:00
Tirsdag 07:30-15:00
Onsdag 07:30-15:00
Torsdag 07:30-15:00
Fredag 07:30-14:30