​Aut. vVS installatør & aut. kloakmester

70 25 88 18​

FJERNVARME – SERVICE OG INSTALLATØR I VIRUM

DIN LOKALE FJERNVARMEINSTALLATØR

Brdr. Thaning VVS & Kloak er din professionelle fjernvarmeinstallatør, der sikrer en god og driftsikker fjernvarme installation i Virum, Nordsjælland og Storkøbenhavn. Vi er uddannede energivejledere og kan yde dig god og ærlig rådgivning i energispørgsmål. Vi servicerer, vedligeholder gamle fjernvarmeinstallationer og installerer nye fjernvarmeinstallationer i både private ejendomme og erhvervslokaler.

Vi klarer de påkrævede fjernvarmeeftersyn og er medlem af Fjernvarmens Serviceordning, og vi står til rådighed ved både installation og service.

KAN FJERNVARME BETALE SIG?

Det er din lokale fjernvarmeforsyning, som fastsætter prisen for fjernvarme. Ofte vil fjernvarme kunne betale sig økonomisk fremfor andre varmekilder som olie-, gas-, og el-varme. I nogle tilfælde kan det endda konkurrere med prisen for jordvarme. Så for at kunne tage stilling til hvad der er det rette for dig, skal du kontakte din lokale fjernvarmeforsyning.

Når du er i kontakt med dem, er der to priser, du skal have med i dine videre overvejelser. Der er tilslutning og forbrug. Hvad koster det, at blive tilsluttet fjernvarme, og hvad er forbruget, når du er tilsluttet? Begge dele kan de beregne for dig.

Udover at det ofte er det mest økonomiske valg, så er fjernvarme også et grønt og miljøvenligt valg. Fjernvarme anvender overskudsvarme fra andre lokale produktioner.

CERTIFICERET FJERNVARMEINSTALLATØR

Vi er certificerede fjernvarmeinstallatører og har gennem årene installeret mange fjernvarme løsninger fra blandt andet Metro Therm og Gemina Termix.

xserviceordningen_small_3.jpg.pagespeed.ic_.t3r0ix93yk

NEMT OG SIKKERT

Fjernvarme er et fælles varmesystem, hvilket også er der, hvor det adskiller sig mest fra de andre varmekilder. Din lokale varmeforsyning står for driften. Ingen må tjene på fjernvarmen, men skal bare balancere.

Men hvordan fungerer fjernvarme? Der løber varmt vand gennem isolerede rør, som ligger under jorden. Det er dét vand, som gør, at der kommer varmt vand ud gennem din vandhane, og at din radiator kan afgive varme. Når det har varmet bla. vandet op i din bolig, så løber det tilbage gennem rørene til fjernvarmeforsyningen. Så starter den samme process igen.

Fjernvarme er ikke afhængig af én energikilde. Fjernvarme kan laves via mange forskellige teknologier, hvilket betyder, at du sjældent vil opleve afbrydelser. Herudover bliver rørene overvåget 24 timer i døgnet, hvilket er medvirkende til endnu færre afbrydelser. Fjernvarme er altså en sikker varmeforsyning, hvor du ikke skal tænke ret meget over tingene. Dét er der andre, der gør for dig.

AKTUELLE STANDARDTILBUD PÅ FJERNVARMELØSNINGER

METRO System 1 fjernvarmeunit som standardinstallation med 3 års garanti. Pris kr.: 38.000,- inkl. moms og montering.

Gemina Termix fjernvarmeunit som standardinstallation med 3 års garanti. Pris kr.: 40.000,- inkl. moms og montering.

Kontakt os i dag på 70 25 88 18 for en snak om fjernvarme og et uforpligtende tilbud på din nye fjernvarmeinstallation.​

OM OS​

BRDR. THANING VVS OG KLOAK APS​

Brdr. Thaning VVS og Kloak ApS blev grundlagt i 1999.

I det daglige varetages Driften Tom & Lars Thaning Hansen, som ud over at være uddannet VVS og energispecialist også er indehaver af autorisationen som kloakmester, og autoriseret VVS-installatør.

Vi er energivejlederuddannet fra Teknologisk Institut med speciale i energibesparende løsninger inden for energiområdet for private og erhverv.

Vi er et autoriseret VVS- og kloakfirma der er klar til at varetage din opgave – uanset om du er privatkunde, erhverv, industri, boligforening eller offentlig institution.

Vi opererer primært i Storkøbenhavn og Nordsjælland. Vores servicebiler er ”rullende værksteder”. De er udstyret med værktøj, maskiner og de mest gængse materialer, der benyttes dagligt.

Følg med på Facebook og Instagram!

fb-sort insta-sort

VORES VÆRDIER

Vi har to primære værdier. Det er god service og høj faglig kvalitet. Disse to, har vi fokus på, altid skal være kendetegnet for Brdr. Thaning VVS og Kloak.

Vores medlemskaber

Vi er medlem af TEKNIQ, Brancheforening for Tekniske installatører samt Danske Kloakmestre, TEKNIQ Garanti og er tilknyttet godkendte ankenævn.

Det betyder for dig som kunde, at du har en sikkerhed og garanti for det arbejde, vi udfører. Gennem TEKNIQ Garanti er du som privat forbruger sikret, at hvis du får medhold i en sag ved Ankenævnet for Tekniske Installationer, og firmaet, der skal betale dig pengene, ikke kan eller vil, dækker garantiordningen udgifter op til og med 150.000 kr. inkl. moms.​

BRDR. THANING VVS OG KLOAK APS

Administration, Lager & Værksted:

Gammelgårdsvej 75 B – C, 3520 Farum

Lokal afdeling/ Lager:

Virumvej 46B, 2830 Virum

Lokal afdeling/ Lager:

Krogshøjvej 187, 2880 Bagsværd

Telefon: 70 25 88 18

Email: info@70258818.dk

CVR nr. 36906677

Åbningstider

Mandag 07:30-15:00
Tirsdag 07:30-15:00
Onsdag 07:30-15:00
Torsdag 07:30-15:00
Fredag 07:30-14:30