​Aut. vVS installatør & aut. kloakmester

70 25 88 18​

HØJVANDSLUKKE – FÅ SIKRET DIN KÆLDER VED SKYBRUD

ER DU RUSTET TIL SKYBRUD?

Er du også bekymret for at få vand i kælderen, når der er udsigt til skybrud eller kraftig regn? Når der kommer skybrud – eller bare kraftig regn – kan mange af kloaksystemerne ikke følge med. Der er derfor mange, som oplever at få vandt i kælderen.

Brdr. Thaning VVS og Kloak har stor erfaring med højvandslukke. Vi kan installere et højvandslukke, der sikrer din bolig, når vejens kloakker ikke kan lede vandet væk fra eksempelvis skybrud.

Hvis du har prøvet at have vand i kælderen, så har du helt sikkert ikke lyst til, at det sker igen.

HVAD ER ET HØJVANDSLUKKE?

Et højvandslukke forhindrer, at kloakvandet kan løbe baglæns i kloakrøret, når din ejendoms kloaksystem er under pres. På den måde undgår du, at din kælder eller lavtliggende etager i din bolig bliver oversvømmet.

Der er to indbyggede klapper, der åbner kloakrøret, hvis der er vand, der skal løbe ud. Hvis vandet derimod presses ind udefra, lukker klapperne. Højvandslukket fungerer faktisk næsten som en sluse.

HØJVANDSLUKKE SKAL MONTERES AF EN AUTORISERET KLOAKMESTER

Det kræver en autoriseret kloakmester at installere et højvandslukke, da det skal installeres i nærheden af et gulvafløb i din kloak eller på selve gulvafløbet.

Herudover kræves det, at det tilses og bliver rengjort én gang om året. Det kræves også, at det bliver tilset, hver gang det har været i brug. Altså når det har været kraftigt regnvejr, hvor der har været oversvømmelser i området.

Når vi monterer et højvandslukke, bliver du instrueret af os, i hvordan man bruger og rengør/vedligeholder det.

Vi er medlem af Danske Kloakmestre, derved er du som kunde dækket af deres ankenævn og garanti med op til 50.000 kr., hvis uheldet skulle være ude.

Vi opererer primært i Virum, Nordsjælland, men vi kører i hele Storkøbenhavn, hvor behovet opstår.

Udover at være autoriseret kloakmester er vi også autoriseret VVS-installatør. Derfor kan vi også hjælpe dig, hvis opgaver er VVS-orienterede.

OM OS​

BRDR. THANING VVS OG KLOAK APS​

Brdr. Thaning VVS og Kloak ApS blev grundlagt i 1999.

I det daglige varetages Driften Tom & Lars Thaning Hansen, som ud over at være uddannet VVS og energispecialist også er indehaver af autorisationen som kloakmester, og autoriseret VVS-installatør.

Vi er energivejlederuddannet fra Teknologisk Institut med speciale i energibesparende løsninger inden for energiområdet for private og erhverv.

Vi er et autoriseret VVS- og kloakfirma der er klar til at varetage din opgave – uanset om du er privatkunde, erhverv, industri, boligforening eller offentlig institution.

Vi opererer primært i Storkøbenhavn og Nordsjælland. Vores servicebiler er ”rullende værksteder”. De er udstyret med værktøj, maskiner og de mest gængse materialer, der benyttes dagligt.

Følg med på Facebook og Instagram!

fb-sort insta-sort

VORES VÆRDIER

Vi har to primære værdier. Det er god service og høj faglig kvalitet. Disse to, har vi fokus på, altid skal være kendetegnet for Brdr. Thaning VVS og Kloak.

Vores medlemskaber

Vi er medlem af TEKNIQ, Brancheforening for Tekniske installatører samt Danske Kloakmestre, TEKNIQ Garanti og er tilknyttet godkendte ankenævn.

Det betyder for dig som kunde, at du har en sikkerhed og garanti for det arbejde, vi udfører. Gennem TEKNIQ Garanti er du som privat forbruger sikret, at hvis du får medhold i en sag ved Ankenævnet for Tekniske Installationer, og firmaet, der skal betale dig pengene, ikke kan eller vil, dækker garantiordningen udgifter op til og med 150.000 kr. inkl. moms.​

BRDR. THANING VVS OG KLOAK APS

Administration, Lager & Værksted:

Gammelgårdsvej 75 B – C, 3520 Farum

Lokal afdeling/ Lager:

Virumvej 46B, 2830 Virum

Lokal afdeling/ Lager:

Krogshøjvej 187, 2880 Bagsværd

Telefon: 70 25 88 18

Email: info@70258818.dk

CVR nr. 36906677

Åbningstider

Mandag 07:30-15:00
Tirsdag 07:30-15:00
Onsdag 07:30-15:00
Torsdag 07:30-15:00
Fredag 07:30-14:30