​Aut. vVS installatør & aut. kloakmester

70 25 88 18​

Få tjekket op på din kloak med TV-inspektion

Vi inspicerer og løser problemet for dig

Har du brug for at få tjekket op på din kloaker? Brdr. Thaning VVS & Kloak er din erfarne og autoriserede kloakmester til alle opgaver med kloakservice. Vi kan blandt andet tilbyde TV-inspektion af din kloak, så vi kan give dig et præcist billede af, hvad der skal laves på i dine kloakker.

Vi tager rundt i hele Storkøbenhavn, herunder Farum, Holte og Virum, og foretager TV-inspektioner for både private og erhverv. Vi er et stort firma med vores eget inspektionsudstyr, og så har vi også mandskabet til at løse dit problem, efter vi har identificeret det.

TV-inspektion giver et præcist billede

Der kan være flere grunde til at få foretaget en TV-inspektion af din kloak. Det kan være, at du har en mistanke om rotter i kloakken, at du er bange for et brud på et rør, at du skal have lavet en tilbygning eller meget andet. Uanset hvad du har brug for, så kan vi hjælpe dig.

Med en TV-inspektion fører vi et kamera ned i kloakken og optager, hvordan det ser ud dernede. På den måde får vi et helt præcist billede af, hvor skaden er sket, og hvor slemt det er. Det gør det nemmere for os at udføre vores arbejde hurtigt, men endnu vigtigere sørger kloak TV-inspektionen for, at du får den bedst mulige løsning.

Hos Brdr. Thaning VVS og Kloak er vi medlem af brancheforeningen Danske Kloakmestre & Tekniq

.

Kontakt os og få et tilbud

Hvis du mistænker, at der er problemer med din kloak, eller hvis du ønsker at få tjekket op på den forud for et byggeprojekt, så kontakt os i dag. Vi hører gerne om dine behov for en TV-inspektion, og vi kan naturligvis også hjælpe dig efterfølgende, når reparationen skal laves. Du også velkommen til at læse mere om installation af varmepumpe.

OM OS​

BRDR. THANING VVS OG KLOAK APS​

Brdr. Thaning VVS og Kloak ApS blev grundlagt i 1999.

I det daglige varetages Driften Tom & Lars Thaning Hansen, som ud over at være uddannet VVS og energispecialist også er indehaver af autorisationen som kloakmester, og autoriseret VVS-installatør.

Vi er energivejlederuddannet fra Teknologisk Institut med speciale i energibesparende løsninger inden for energiområdet for private og erhverv.

Vi er et autoriseret VVS- og kloakfirma der er klar til at varetage din opgave – uanset om du er privatkunde, erhverv, industri, boligforening eller offentlig institution.

Vi opererer primært i Storkøbenhavn og Nordsjælland. Vores servicebiler er ”rullende værksteder”. De er udstyret med værktøj, maskiner og de mest gængse materialer, der benyttes dagligt.

Følg med på Facebook og Instagram!

fb-sort insta-sort

VORES VÆRDIER

Vi har to primære værdier. Det er god service og høj faglig kvalitet. Disse to, har vi fokus på, altid skal være kendetegnet for Brdr. Thaning VVS og Kloak.

Vores medlemskaber

Vi er medlem af TEKNIQ, Brancheforening for Tekniske installatører samt Danske Kloakmestre, TEKNIQ Garanti og er tilknyttet godkendte ankenævn.

Det betyder for dig som kunde, at du har en sikkerhed og garanti for det arbejde, vi udfører. Gennem TEKNIQ Garanti er du som privat forbruger sikret, at hvis du får medhold i en sag ved Ankenævnet for Tekniske Installationer, og firmaet, der skal betale dig pengene, ikke kan eller vil, dækker garantiordningen udgifter op til og med 150.000 kr. inkl. moms.​

BRDR. THANING VVS OG KLOAK APS

Administration, Lager & Værksted:

Gammelgårdsvej 75 B – C, 3520 Farum

Lokal afdeling/ Lager:

Virumvej 46B, 2830 Virum

Lokal afdeling/ Lager:

Krogshøjvej 187, 2880 Bagsværd

Telefon: 70 25 88 18

Email: info@70258818.dk

CVR nr. 36906677

Åbningstider

Mandag 07:30-15:00
Tirsdag 07:30-15:00
Onsdag 07:30-15:00
Torsdag 07:30-15:00
Fredag 07:30-14:30