​Aut. vVS installatør & aut. kloakmester

70 25 88 18​

EJENDOMSSERVICE – EN AUTORISERET PARTNER

PROFESSIONEL EJENDOMSSERVICE

Brdr. Thaning VVS og Kloak har stor erfaring med ejendomsservice i andels-, ejer- og lejeboligforeninger. Ønsker du en stabil og fagligt stærk partner til rådgivning og vedligeholdelse i din forening?

Vi er autoriseret VVS og kloakmester, og vi er derfor en stærk samarbejdspartner, der kan tilbyde gode løsninger inden for VVS ejendomsservice i Virum, Nordsjælland og Storkøbenhavn.

Mange ejendomme er gået væk fra at have en vicevært ansat på fuld- eller deltid. Behovet for at få tjekket og gennemgået installationer og andet regelmæssigt er dog det samme. Det er derfor en god idé at tjekke disse regelmæssigt. Vi tilbyder derfor faste serviceaftaler inden for ejendomsservice.

Kontakt os for et uforpligtende møde, hvor vi sammen kan drøfte jeres behov og sammensætte lige præcis den service, I har behov for.

Vi servicer dagligt mere end 1000 lejligheder for vores kunder og ved, hvilken betydning en stabil, god, og faglig stærk VVS-partner har, når ejendommens varme eller brugsvandsinstallationer kræver hurtig udrykning eller fremtidssikrede løsninger. Vi tilbyder derfor døgnservice ved akutte opståede problemer i ejendommen.

SKRÆDDERSYEDE SERVICEAFTALER

Vi laver faste serviceaftaler, hvor vi kommer og udfører ejendomsservice efter aftalte intervaller. Vi tager ligeledes ud til enkeltaftaler, hvor det er enkelte ting, der skal serviceres eller skiftes, som f.eks et toilet, en håndvask eller lignende. Vi er klar til at rykke ud, hvis behovet opstår. Desuden tilbyder vi også montering af varmepumpe.

Som fast servicepartner tilbyder vi:

  • Rådgivning omkring energibesparelser / energioptimering
  • Rådgivning omkring renovering
  • Rådgivning og vedligeholdelse af de tekniske installationer
  • Sikring via vores vagtordning ved akutte problemer såsom lækager på vand og varmerør samt sikring af varmeforsyning
  • Tilbud om serviceaftaler med forbrugsaflæsning og indberetning, således ejendommen altid er på forkant med forbruget og undgår store overraskelser i form af vand eller varmespild

Har du spørgsmål, eller ønsker du at høre mere om, hvordan vi kan servicere din ejendom, så ring i dag på 70 25 88 18 for en uforpligtende snak.

OM OS​

BRDR. THANING VVS OG KLOAK APS​

Brdr. Thaning VVS og Kloak ApS blev grundlagt i 1999.

I det daglige varetages Driften Tom & Lars Thaning Hansen, som ud over at være uddannet VVS og energispecialist også er indehaver af autorisationen som kloakmester, og autoriseret VVS-installatør.

Vi er energivejlederuddannet fra Teknologisk Institut med speciale i energibesparende løsninger inden for energiområdet for private og erhverv.

Vi er et autoriseret VVS- og kloakfirma der er klar til at varetage din opgave – uanset om du er privatkunde, erhverv, industri, boligforening eller offentlig institution.

Vi opererer primært i Storkøbenhavn og Nordsjælland. Vores servicebiler er ”rullende værksteder”. De er udstyret med værktøj, maskiner og de mest gængse materialer, der benyttes dagligt.

Følg med på Facebook og Instagram!

fb-sort insta-sort

VORES VÆRDIER

Vi har to primære værdier. Det er god service og høj faglig kvalitet. Disse to, har vi fokus på, altid skal være kendetegnet for Brdr. Thaning VVS og Kloak.

Vores medlemskaber

Vi er medlem af TEKNIQ, Brancheforening for Tekniske installatører samt Danske Kloakmestre, TEKNIQ Garanti og er tilknyttet godkendte ankenævn.

Det betyder for dig som kunde, at du har en sikkerhed og garanti for det arbejde, vi udfører. Gennem TEKNIQ Garanti er du som privat forbruger sikret, at hvis du får medhold i en sag ved Ankenævnet for Tekniske Installationer, og firmaet, der skal betale dig pengene, ikke kan eller vil, dækker garantiordningen udgifter op til og med 150.000 kr. inkl. moms.​

BRDR. THANING VVS OG KLOAK APS

Administration, Lager & Værksted:

Gammelgårdsvej 75 B – C, 3520 Farum

Lokal afdeling/ Lager:

Virumvej 46B, 2830 Virum

Lokal afdeling/ Lager:

Krogshøjvej 187, 2880 Bagsværd

Telefon: 70 25 88 18

Email: info@70258818.dk

CVR nr. 36906677

Åbningstider

Mandag 07:30-15:00
Tirsdag 07:30-15:00
Onsdag 07:30-15:00
Torsdag 07:30-15:00
Fredag 07:30-14:30