​Aut. vVS installatør & aut. kloakmester

70 25 88 18​

NYT GASFYR – GOD OG SIKKER INSTALLATION AF NATURGAS

Skal du have nyt gasfyr? Brdr. Thaning VVS og Kloak er din autoriserede gasmester, der sikrer en god og sikker installation af gasfyr. Vi er uddannede energivejledere og kan yde dig god og ærlig rådgivning i energispørgsmål.

Via samarbejdspartnere klarer vi de påkrævede serviceeftersyn. Vi står også til rådighed, hvis komfur, øvrige gasinstallationer eller gaskedlen skal udskiftes.

ET NYT GASFYR SPARER DIG PENGE

De moderne gasfyr er i dag udstyret med indbygget spiralryg. Det betyder, at der trækkes ekstra varme ud af røggasserne, hvilket giver op til 10% bedre udnyttelse af gassen i forhold til dit gamle gasfyr.

De moderne gasfyr er herudover også bedre isolerede og er udstyrede med et bedre styringsprogram. I dag er det muligt at tilkoble sin smartphone til nogle gasfyr via apps. Det gør det nemt at styre varmen i din bolig fra telefonen.

Afhængig af om du skrifter fra et oliefyr, elvarme eller et gammelt gasfyr og alderen på dette, vil investeringen af et nyt gasfyr ofte tjene sig selv hjem inden for 10 år. Det er bla. pga. effektivitet, som både resulterer i lavere omkostninger og ikke mindst miljøvenlighed.

CERTIFICERET VAILLANT-INSTALLATØR

Vi er certificeret Vaillant-installatør og har gennem årene installeret mange kvalitetsgaskedler fra Vaillants program. På baggrund af dette kan vi tilbyde 5 års garanti på Vaillant gasfyr og gaskedler.

Herunder kan du se vores aktuelle tilbud på villakedler. Klik på linket og læs mere om produktet hos vores leverandører.

Vaillant ecoTEC VC 156/5-5 (15 kW) som standardinstallation med 5 års garanti. Pris fra kr.: 38.500,- inkl. moms og montering

Vaillant ecoTEC eksklusiv 246/5-5 (24 kW) som standardinstallation med 5 års garanti. Pris fra kr.: 40.800,- inkl. moms og montering.

Se hvad en standard-installation indeholder her.

Kontakt os i dag på 70 25 88 18 for en snak om gasfyr og et uforpligtende tilbud på dit nye gasfyr.

OM OS​

BRDR. THANING VVS OG KLOAK APS​

Brdr. Thaning VVS og Kloak ApS blev grundlagt i 1999.

I det daglige varetages Driften Tom & Lars Thaning Hansen, som ud over at være uddannet VVS og energispecialist også er indehaver af autorisationen som kloakmester, og autoriseret VVS-installatør.

Vi er energivejlederuddannet fra Teknologisk Institut med speciale i energibesparende løsninger inden for energiområdet for private og erhverv.

Vi er et autoriseret VVS- og kloakfirma der er klar til at varetage din opgave – uanset om du er privatkunde, erhverv, industri, boligforening eller offentlig institution.

Vi opererer primært i Storkøbenhavn og Nordsjælland. Vores servicebiler er ”rullende værksteder”. De er udstyret med værktøj, maskiner og de mest gængse materialer, der benyttes dagligt.

Følg med på Facebook og Instagram!

fb-sort insta-sort

VORES VÆRDIER

Vi har to primære værdier. Det er god service og høj faglig kvalitet. Disse to, har vi fokus på, altid skal være kendetegnet for Brdr. Thaning VVS og Kloak.

Vores medlemskaber

Vi er medlem af TEKNIQ, Brancheforening for Tekniske installatører samt Danske Kloakmestre, TEKNIQ Garanti og er tilknyttet godkendte ankenævn.

Det betyder for dig som kunde, at du har en sikkerhed og garanti for det arbejde, vi udfører. Gennem TEKNIQ Garanti er du som privat forbruger sikret, at hvis du får medhold i en sag ved Ankenævnet for Tekniske Installationer, og firmaet, der skal betale dig pengene, ikke kan eller vil, dækker garantiordningen udgifter op til og med 150.000 kr. inkl. moms.​

BRDR. THANING VVS OG KLOAK APS

Administration, Lager & Værksted:

Gammelgårdsvej 75 B – C, 3520 Farum

Lokal afdeling/ Lager:

Virumvej 46B, 2830 Virum

Lokal afdeling/ Lager:

Krogshøjvej 187, 2880 Bagsværd

Telefon: 70 25 88 18

Email: info@70258818.dk

CVR nr. 36906677

Åbningstider

Mandag 07:30-15:00
Tirsdag 07:30-15:00
Onsdag 07:30-15:00
Torsdag 07:30-15:00
Fredag 07:30-14:30