​Aut. vVS installatør & aut. kloakmester

70 25 88 18​

NYT BADEVÆRELSE – RENOVERING OG NYBYG

Brdr. Thaning VVS og Kloak er din lokale specialist i renovering og opførelse af nyt badeværelse i Virum og omegn. Vi har over 20 års erfaring med renovering af badeværelser både som hovedentreprise, fagentreprise og som “med-byg”, hvor kunden deltager i større eller mindre omfang.

Vores medarbejdere lægger vægt på personlig service, ærlighed, professionel rådgivning og veludført arbejde i høj faglig kvalitet.

Vi ved, at badeværelset er ét af de rum, som vi alle går allermest op i at indrette – og med god grund. Vi bruger meget af vores tid på badeværelset, og vi ved derfor, at det er vigtigt, at det opfylder dine behov – både funktionelt og visuelt.

Opfylder dit gamle badeværelse ikke længere dit behov? Så har du fundet den rette samarbejdspartner til dit drømmebadeværelse.

Vi er medlem af TEKNIQ og Danske Kloakmestere med godkendte ankenævn og garantiordninger.

EN LØSNING HVOR DESIGN OG FUNKTIONALITET GÅR HÅND I HÅND

Badeværelset er en af husets større omkostninger. Her skal resultatet være designmæssigt i top, og det skal være komfortabelt og rengøringsvenligt.

Vi håndterer hele processen fra start til slut. Med vores faste samarbejdspartnere inden for de øvrige faggrupper såsom murer, tømrer, maler, elektriker og glarmester kan vi både klare små opgaver som skift af vandhane, men også de helt store totalløsninger.​

KAN DU HELLER IKKE OVERSKUE AT KOORDINERE ET NYT BADEVÆRELSE?

Du slipper, ved et samarbejde med os, for at skulle koordinere både projektet og de forskellige håndværkere, der skal til. Hvad enten det er et nyt badeværelse, eller om det er renovering af et nuværende badeværelse, så er vi klædt godt på til opgaven. På baggrund af grundig planlægning og koordinering, sikrer vi, at processen forløber glidende med fokus på kvaliteten.

Der er helt særlige lovkrav til konstruktion og materialevalg, når vi snakker nybygning af vådrum. Det er derfor altid en god idé at forhøre sig hos fagfolk, inden man evt. selv giver sig i kast med renovering eller nybyggeri. Som VVS– og kloakmester med vores over 20 års erfaring er vi den perfekte samarbejdspartner.

Kontakt os for et uforpligtende møde

Kontakt os på 70 25 88 18 for et uforpligtende møde. Her vil vi gennemgå jeres ønsker og fastsætte økonomien på opgaven. Vi vil her også komme med vores vejledning til materialer, konstruktion mm.

Udover at være autoriseret VVS-installatør er vi også et autoriseret kloakfirma. Så hvis din opgave er en etage længere nede, så klarer vi også det.​

OM OS​

BRDR. THANING VVS OG KLOAK APS​

Brdr. Thaning VVS og Kloak ApS blev grundlagt i 1999.

I det daglige varetages Driften Tom & Lars Thaning Hansen, som ud over at være uddannet VVS og energispecialist også er indehaver af autorisationen som kloakmester, og autoriseret VVS-installatør.

Vi er energivejlederuddannet fra Teknologisk Institut med speciale i energibesparende løsninger inden for energiområdet for private og erhverv.

Vi er et autoriseret VVS- og kloakfirma der er klar til at varetage din opgave – uanset om du er privatkunde, erhverv, industri, boligforening eller offentlig institution.

Vi opererer primært i Storkøbenhavn og Nordsjælland. Vores servicebiler er ”rullende værksteder”. De er udstyret med værktøj, maskiner og de mest gængse materialer, der benyttes dagligt.

Følg med på Facebook og Instagram!

fb-sort insta-sort

VORES VÆRDIER

Vi har to primære værdier. Det er god service og høj faglig kvalitet. Disse to, har vi fokus på, altid skal være kendetegnet for Brdr. Thaning VVS og Kloak.

Vores medlemskaber

Vi er medlem af TEKNIQ, Brancheforening for Tekniske installatører samt Danske Kloakmestre, TEKNIQ Garanti og er tilknyttet godkendte ankenævn.

Det betyder for dig som kunde, at du har en sikkerhed og garanti for det arbejde, vi udfører. Gennem TEKNIQ Garanti er du som privat forbruger sikret, at hvis du får medhold i en sag ved Ankenævnet for Tekniske Installationer, og firmaet, der skal betale dig pengene, ikke kan eller vil, dækker garantiordningen udgifter op til og med 150.000 kr. inkl. moms.​

BRDR. THANING VVS OG KLOAK APS

Administration, Lager & Værksted:

Gammelgårdsvej 75 B – C, 3520 Farum

Lokal afdeling/ Lager:

Virumvej 46B, 2830 Virum

Lokal afdeling/ Lager:

Krogshøjvej 187, 2880 Bagsværd

Telefon: 70 25 88 18

Email: info@70258818.dk

CVR nr. 36906677

Åbningstider

Mandag 07:30-15:00
Tirsdag 07:30-15:00
Onsdag 07:30-15:00
Torsdag 07:30-15:00
Fredag 07:30-14:30