sub-slider

70 25 88 18

Aut. VVS installatør & Aut. Kloakmester

Højvandslukke2019-01-31T12:07:28+00:00

Højvandslukke – Få sikret din kælder ved skybrud

Er du rustet til skybrud?

Er du også bekymret for at få vand i kælderen, når der er udsigt til skybrud eller kraftig regn? Når der kommer skybrud – eller bare kraftig regn – kan mange af kloaksystemerne ikke følge med. Der er derfor mange, som oplever at få vandt i kælderen.

Brdr. Thaning VVS og Kloak har stor erfaring med højvandslukke. Vi kan installere et højvandslukke, der sikrer din bolig, når vejens kloakker ikke kan lede vandet væk fra eksempelvis skybrud.

Hvis du har prøvet at have vand i kælderen, så har du helt sikkert ikke lyst til, at det sker igen.

Hvad er et højvandslukke?

Et højvandslukke forhindrer, at kloakvandet kan løbe baglæns i kloakrøret, når din ejendoms kloaksystem er under pres. På den måde undgår du, at din kælder eller lavtliggende etager i din bolig bliver oversvømmet.

Der er to indbyggede klapper, der åbner kloakrøret, hvis der er vand, der skal løbe ud. Hvis vandet derimod presses ind udefra, lukker klapperne. Højvandslukket fungerer faktisk næsten som en sluse.

Højvandslukke skal monteres af en autoriseret kloakmester

Det kræver en autoriseret kloakmester at installere et højvandslukke, da det skal installeres i nærheden af et gulvafløb i din kloak eller på selve gulvafløbet.

Herudover kræves det, at det tilses og bliver rengjort én gang om året. Det kræves også, at det bliver tilset, hver gang det har været i brug. Altså når det har været kraftigt regnvejr, hvor der har været oversvømmelser i området.

Når vi monterer et højvandslukke, bliver du instrueret af os, i hvordan man bruger og rengør/vedligeholder det.

Vi er medlem af Danske Kloakmestre, derved er du som kunde dækket af deres ankenævn og garanti med op til 50.000 kr., hvis uheldet skulle være ude.

Vi opererer primært i Virum, Nordsjælland, men vi kører i hele Storkøbenhavn, hvor behovet opstår.

Udover at være autoriseret kloakmester er vi også autoriseret VVS-installatør. Derfor kan vi også hjælpe dig, hvis opgaver er VVS-orienterede.

Kontakt os

Home » Højvandslukke