sub-slider

70 25 88 18

Aut. VVS installatør & Aut. Kloakmester

Fjernvarme2019-01-31T12:07:30+00:00

Fjernvarme – Service og installatør i Virum

Din lokale fjernvarmeinstallatør

Brdr. Thaning VVS & Kloak er din professionelle fjernvarmeinstallatør, der sikrer en god og driftsikker fjernvarme installation i Virum, Nordsjælland og Storkøbenhavn. Vi er uddannede energivejledere og kan yde dig god og ærlig rådgivning i energispørgsmål. Vi servicerer, vedligeholder gamle fjernvarmeinstallationer og installerer nye fjernvarmeinstallationer i både private ejendomme og erhvervslokaler.

Vi klarer de påkrævede fjernvarmeeftersyn og er medlem af Fjernvarmens Serviceordning, og vi står til rådighed ved både installation og service.

Kan fjernvarme betale sig?

Det er din lokale fjernvarmeforsyning, som fastsætter prisen for fjernvarme. Ofte vil fjernvarme kunne betale sig økonomisk fremfor andre varmekilder som olie-, gas-, og el-varme. I nogle tilfælde kan det endda konkurrere med prisen for jordvarme. Så for at kunne tage stilling til hvad der er det rette for dig, skal du kontakte din lokale fjernvarmeforsyning.

Når du er i kontakt med dem, er der to priser, du skal have med i dine videre overvejelser. Der er tilslutning og forbrug. Hvad koster det, at blive tilsluttet fjernvarme, og hvad er forbruget, når du er tilsluttet? Begge dele kan de beregne for dig.

Udover at det ofte er det mest økonomiske valg, så er fjernvarme også et grønt og miljøvenligt valg. Fjernvarme anvender overskudsvarme fra andre lokale produktioner.

Certificeret Fjernvarmeinstallatør

Vi er certificerede fjernvarmeinstallatører og har gennem årene installeret mange fjernvarme løsninger fra blandt andet Metro Therm og Gemina Termix.

fjernvarmeinstallatør certifikat

Nemt og sikkert

Fjernvarme er et fælles varmesystem, hvilket også er der, hvor det adskiller sig mest fra de andre varmekilder. Din lokale varmeforsyning står for driften. Ingen må tjene på fjernvarmen, men skal bare balancere.

Men hvordan fungerer fjernvarme? Der løber varmt vand gennem isolerede rør, som ligger under jorden. Det er dét vand, som gør, at der kommer varmt vand ud gennem din vandhane, og at din radiator kan afgive varme. Når det har varmet bla. vandet op i din bolig, så løber det tilbage gennem rørene til fjernvarmeforsyningen. Så starter den samme process igen.

Fjernvarme er ikke afhængig af én energikilde. Fjernvarme kan laves via mange forskellige teknologier, hvilket betyder, at du sjældent vil opleve afbrydelser. Herudover bliver rørene overvåget 24 timer i døgnet, hvilket er medvirkende til endnu færre afbrydelser. Fjernvarme er altså en sikker varmeforsyning, hvor du ikke skal tænke ret meget over tingene. Dét er der andre, der gør for dig.

Aktuelle standardtilbud på fjernvarmeløsninger

METRO System 1 fjernvarmeunit som standardinstallation med 3 års garanti. Pris kr.: 38.000,- inkl. moms og montering.

Gemina Termix fjernvarmeunit som standardinstallation med 3 års garanti. Pris kr.: 40.000,- inkl. moms og montering.

Kontakt os i dag på 89 88 31 52 for en snak om fjernvarme og et uforpligtende tilbud på din nye fjernvarmeinstallation.

Kontakt os

Home » VVS » Fjernvarme