sub-slider

70 25 88 18

Aut. VVS installatør & Aut. Kloakmester

Søger du en erfaren aut. VVS-installatør?

Hos Brdr. Thaning kan du få alt inden for VVS-arbejde. Vi er eksperter inden for miljørigtig energi, men vi kan naturligvis også løse alle opgaver inden for VVS.

Vi er klar til at tage ud og se på din opgave, uanset om du er privat- eller erhvervskunde, herunder foreninger og offentlige institutioner.

Udover at være autoriserede VVS-installatører er vi også autoriserede kloakmestre, hvis din opgave er en etage længere nede.

Vi tilbyder alt inden for VVS- og kloakfaget, bl.a.:

  • Spjældarbejde
  • Nyt badeværelse
  • Fjernvarme
  • Varmepumper
  • Kloakrenovering
  • Kloakspuling
  • Rottesikring
  • Højvandslukke

Sikker og effektiv opgavestyring via GPS
Vi har et GPS-system i vores vogne, som sørger for effektiv opgavestyring og er medvirkende til sikkerhed ved registrering af materialer og tidsforbrug på de forskellige opgaver.

GPS-vognene er et eksempel på, hvordan vi prioriterer en af vores værdier som virksomhed, nemlig værdien “god service”. God service betyder i vores verden, at vi lægger vægt på en personlig og ærlig betjening, og at du får et stykke veludført arbejde i høj faglig kvalitet.

Service, reparationer, tekniske installationer

Vand, varme, sanitet og gas er kernen i vores forretning, hvor vores dygtige team af VVS-montører sikrer, at du får en høj kvalitet i det udførte arbejde.

Skal faldstammen udskiftes, varmeanlæg renoveres, pumper installeres eller badeværelset forskønnes, så er vi klar til opgaven. Vi håndterer alt fra de simple serviceopgaver og små reparationer til mere avancerede tekniske installationer.

Vi tilbyder også løbende service og eftersyn på alle VVS-installationer.

Kontakt os i dag på 70 25 88 18 og fortæl om din VVS-opgave. Vi giver dig gerne et gratis og uforpligtende tilbud. Du kan også skrive til os via sidens kontaktformular.

Du får garanti op til 150.000 kr.
Da vi er medlem af Tekniq giver vi dig som kunde sikkerhed og garanti for det arbejde, vi udfører. TEKNIQ er en garantiordning for VVS-arbejde udført af TEKNIQ-medlemmer.

Gennem TEKNIQ Garanti er du som privat forbruger sikret, at hvis du får medhold i en sag ved Ankenævnet for Tekniske Installationer, og firmaet, der skal betale dig pengene, ikke kan eller vil, dækker garantiordningen udgifter op til og med 150.000 kr. inkl. moms.

Kontakt os