sub-slider

70 25 88 18

Aut. VVS installatør & Aut. Kloakmester

Rottesikring2019-01-31T12:07:29+00:00

Rottesikring – Undgå ubudne gæster

Har du fået ubudne gæster?

Brdr. Thaning VVS og Kloak er certificeret rottespærremontør og kan hjælpe dig med rottesikring, så du bliver fri for rotter.

Det kan være et tegn på, at der er brud på kloakken, hvis du har problemer med rotter. Rotterne kan gnave og grave i alt og derved ødelægge både kloakrør, ledninger m.v. Det kan blive rigtig dyrt, hvis ikke der bliver sat en stopper for det i tide.

Rotterne er desuden smittebærere af en række alvorlige sygdomme. Derfor er det vigtigt, at du får fat i en aut. kloakmester, så snart du får mistanke om rotter i din bolig.

Hvad gør jeg, hvis jeg har rotter?

  • Du skal kontakte en aut. kloakmester hurtigst muligt.
  • Du skal slå toiletbrættet ned.
  • Du skal lukke vinduer og døre.
  • Du skal ikke have mad stående fremme.

Hvordan forbygger du rottebesøg?

Når først rotterne er kommet ind i din bolig, kan det være meget svært at få dem ud igen – ihvertfald uden hjælp fra skadedyrsbekæmpere. En voksen rotte kan på trods af dens størrelse komme gennem åbninger helt ned til 2 cm i diameter. Så selv de helt små åbninger bryder de i gennem. Udover at de kan komme igennem de mindste åbninger, har de et tandsæt, som gør dem i stand til at gnave sig igennem alt materiale, som er tyndere/blødere end jern.

Det er derfor vigtigt, at du tager dine forholdsregler og rottesikrer dit hjem, inden de kommer ind i boligen. Vi har lavet en liste med de ting, som du selv kan gøre for at undgå ubudne gæster.

  • Hvis du har kældervinduer så sørg for, at de er lukkede.
  • Hvis der er de mindste revner eller huller i facaden, så få dem lavet. Rotterne kommer ind gennem de helt små åbninger.
  • Undgå at plante træer, buske eller andre høje planter op af huset. Rotter kan kravle, og dine planter op ad huset er en stige for rotter.
  • Tjek om dine vandrør har installeret vandlås. Hvis ikke, så få det.
  • Køb en rottespærre – Vi er certificerede rottespærremontør og klarer installationen.

Læs mere om forebyggelse og bekæmpelse af rotter

Ring til Brdr. Thaning VVS og Kloak på 70 25 88 18, så kommer vi ud og undersøger, hvordan rotterne har fundet vej til din bygning, og hvordan vi får udbedret skaden samt monteret en rottespærre, så du undgår ubudne gæster i fremtiden.

Kontakt os

Home » Rottesikring