sub-slider

70 25 88 18

Aut. VVS installatør & Aut. Kloakmester

Nyt gasfyr2019-01-31T12:07:30+00:00

Nyt gasfyr – God og sikker installation af naturgas

Skal du have nyt gasfyr? Brdr. Thaning VVS og Kloak er din autoriserede gasmester, der sikrer en god og sikker installation af gasfyr. Vi er uddannede energivejledere og kan yde dig god og ærlig rådgivning i energispørgsmål.

Via samarbejdspartnere klarer vi de påkrævede serviceeftersyn. Vi står også til rådighed, hvis komfur, øvrige gasinstallationer eller gaskedlen skal udskiftes.

Et nyt gasfyr sparer dig penge

De moderne gasfyr er i dag udstyret med indbygget spiralryg. Det betyder, at der trækkes ekstra varme ud af røggasserne, hvilket giver op til 10% bedre udnyttelse af gassen i forhold til dit gamle gasfyr.

De moderne gasfyr er herudover også bedre isolerede og er udstyrede med et bedre styringsprogram. I dag er det muligt at tilkoble sin smartphone til nogle gasfyr via apps. Det gør det nemt at styre varmen i din bolig fra telefonen.

Afhængig af om du skrifter fra et oliefyr, elvarme eller et gammelt gasfyr og alderen på dette, vil investeringen af et nyt gasfyr ofte tjene sig selv hjem inden for 10 år. Det er bla. pga. effektivitet, som både resulterer i lavere omkostninger og ikke mindst miljøvenlighed.

Certificeret Vaillant-installatør

Vi er certificeret Vaillant-installatør og har gennem årene installeret mange kvalitetsgaskedler fra Vaillants program. På baggrund af dette kan vi tilbyde 5 års garanti på Vaillant gasfyr og gaskedler.

Herunder kan du se vores aktuelle tilbud på villakedler. Klik på linket og læs mere om produktet hos vores leverandører.

Vaillant ecoTEC VC 156/5-5 (15 kW) som standardinstallation med 5 års garanti. Pris fra kr.: 38.500,- inkl. moms og montering

Vaillant ecoTEC eksklusiv 246/5-5 (24 kW) som standardinstallation med 5 års garanti. Pris fra kr.: 40.800,- inkl. moms og montering.

Se hvad en standard-installation indeholder her.

Kontakt os i dag på 70 25 88 18 for en snak om gasfyr og et uforpligtende tilbud på dit nye gasfyr.

Kontakt os

Home » Nyt gasfyr