sub-slider

70 25 88 18

Aut. VVS installatør & Aut. Kloakmester

Nyt badeværelse2019-01-31T12:07:30+00:00

Nyt badeværelse – Renovering og nybyg

Brdr. Thaning VVS og Kloak er din lokale specialist i renovering og opførelse af nyt badeværelse i Virum og omegn. Vi har over 20 års erfaring med renovering af badeværelser både som hovedentreprise, fagentreprise og som “med-byg”, hvor kunden deltager i større eller mindre omfang.

Vores medarbejdere lægger vægt på personlig service, ærlighed, professionel rådgivning og veludført arbejde i høj faglig kvalitet.

Vi ved, at badeværelset er ét af de rum, som vi alle går allermest op i at indrette – og med god grund. Vi bruger meget af vores tid på badeværelset, og vi ved derfor, at det er vigtigt, at det opfylder dine behov – både funktionelt og visuelt.
Opfylder dit gamle badeværelse ikke længere dit behov? Så har du fundet den rette samarbejdspartner til dit drømmebadeværelse.

Vi er medlem af TEKNIQ og Danske Kloakmestere med godkendte ankenævn og garantiordninger.

En løsning hvor design og funktionalitet går hånd i hånd

Badeværelset er en af husets større omkostninger. Her skal resultatet være designmæssigt i top, og det skal være komfortabelt og rengøringsvenligt.

Vi håndterer hele processen fra start til slut. Med vores faste samarbejdspartnere inden for de øvrige faggrupper såsom murer, tømrer, maler, elektriker og glarmester kan vi både klare små opgaver som skift af vandhane, men også de helt store totalløsninger.

Kan du heller ikke overskue at koordinere et nyt badeværelse?

Du slipper, ved et samarbejde med os, for at skulle koordinere både projektet og de forskellige håndværkere, der skal til. Hvad enten det er et nyt badeværelse, eller om det er renovering af et nuværende badeværelse, så er vi klædt godt på til opgaven. På baggrund af grundig planlægning og koordinering, sikrer vi, at processen forløber glidende med fokus på kvaliteten.

Der er helt særlige lovkrav til konstruktion og materialevalg, når vi snakker nybygning af vådrum. Det er derfor altid en god idé at forhøre sig hos fagfolk, inden man evt. selv giver sig i kast med renovering eller nybyggeri. Med vores over 20 års erfaring er vi den perfekte samarbejdspartner.

Kontakt os for et uforpligtende møde
Kontakt os på 70 25 88 18 for et uforpligtende møde. Her vil vi gennemgå jeres ønsker og fastsætte økonomien på opgaven. Vi vil her også komme med vores vejledning til materialer, konstruktion mm.

Udover at være autoriseret VVS-installatør er vi også autoriseret kloakmester. Så hvis din opgave er en etage længere nede, så klarer vi også det.

Kontakt os

Home » Nyt badeværelse