sub-slider

70 25 88 18

Aut. VVS installatør & Aut. Kloakmester

Kloakservice i Virum – Service, renovering og spuling

Specialist i kloakservice

Brdr. Thaning VVS og Kloak er autoriseret kloakmester. Vi er 10 faguddannede medarbejdere, som kan hjælpe med alle former for kloakservice. Vi er medlem af brancheforeningen Danske Kloakmestre, som sikrer dig som kunde.

Vi er klar til at rykke ud til alle opgaver fra rensning af afløb til reparation af brud eller nyanlæg af kloakker og brønde. For vores faste kunder har vi akutvagt på 70 25 88 18.

Vi kan også klare større opgaver

Det er en fordel at samarbejde med et større kloakfirma som os, fordi vi har det udstyr og mandskab, som større opgaver kræver for at udføre komplet kloakservice.

Vi har eget professionelt udstyr til inspektion. Derfor kan vi hurtigt og effektivt lokalisere skader på kloaknettet og udarbejde rapport til enten dig eller forsikringsselskabet.

Vores entreprenørteam råder over egen gravemaskine og udstyr til kloak- og vandledningsarbejde i jorden og rykker hurtigt ud ved akutte problemer.

Reparation af kloakledninger og faldstammer

Reparationsarbejde på skjulte kloakledninger og faldstammer er en af de specialer, vi kan tilbyde. Re-lining eller punktreparation kan spare mange penge, når kloakledninger er utilgængelige for udbedring.

Vi har stor erfaring med rørbrud og samarbejder med en række taksatorer fra forsikringsselskaberne. Det giver korte kommandoveje og skaber et flow i opgaverne ude hos vores kunder.

Har du spørgsmål eller ønsker du rådgivning omkring dine kloakinstallationer, er du velkommen til at kontakte vores kloakmester Lars Thaning Hansen på 70 25 88 18.

SPECIALIST I KLOAKRENOVERING

Brdr. Thaning udfører komplet kloakservice. Dette indebærer også kloakrenovering. Vi opererer primært i Storkøbenhavn. Det inkluderer Gentofte, Charlottenlund, Lyngby, Klampenborg, Virum og Rudersdal mfl. Vi har akutvagt på telefon 70 25 88 18, der rykker ud, hvis din opgave er akut.

Er der sket en skade på din kloak, eller har du mistanke om, at der kan være hul på et kloakrør eller lignende, så er vi klar til at komme ud og undersøge sagen samt udbedre skaden.

Du er sikret af faglige garantier og ankenævn. Vi er medlem af Danske Kloakmestre og andre faglige organisationer, der sikrer dig, at du altid er dækket ind af diverse garantiordninger og ankenævn.

Udover at være autoriseret kloakmester er vi også autoriseret VVS-installatør. Så er dit problem VVS-relateret, kan vi også hjælpe dig.

Tag kontakt til vores autoriserede kloakmester, Lars Thaning Hansen, på telefon: 70 25 88 18.

Specialist i kloakspuling

Oplever du problemer med din kloak, skyldes det højst sandsynligt tilstoppede ledninger. Ofte smider folk ting i toilettet, der ikke kan nedbrydes naturligt i kloakken. Dét – i kombination med aflejringer – kan hurtigt give problemer.

Vi kommer ud til dig med vores spulevogn og foretager en grunding spuling af din kloak, så du igen slipper for lugtgener og oversvømmelser.

Finder vi tegn på skader på kloaken, kan vi foretage en TV-inspektion. En TV-inspektion kan præcist udpege skader eller årsagen til en driftforstyrrelse. Er der skader på kloaken, hjælper vi gerne med anmeldelse, beskrivelse og tilbud på reparation.

En spuling hjælper ved:

  • Stoppet toilet/kloak
  • Stoppet afløb
  • Stoppet vask
Kontakt os

Forside » Kloakservice