sub-slider

70 25 88 18

Aut. VVS installatør & Aut. Kloakmester

Ejendomsservice2019-01-31T12:07:30+00:00

Ejendomsservice – En autoriseret partner

Professionel ejendomsservice

Brdr. Thaning VVS og Kloak har stor erfaring med ejendomsservice i andels-, ejer- og lejeboligforeninger. Ønsker du en stabil og fagligt stærk partner til rådgivning og vedligeholdelse i din forening?

Vi er autoriseret VVS og kloakmester, og vi er derfor en stærk samarbejdspartner, der kan tilbyde gode løsninger inden for VVS ejendomsservice i Virum, Nordsjælland og Storkøbenhavn.

Mange ejendomme er gået væk fra at have en vicevært ansat på fuld- eller deltid. Behovet for at få tjekket og gennemgået installationer og andet regelmæssigt er dog det samme. Det er derfor en god idé at tjekke disse regelmæssigt. Vi tilbyder derfor faste serviceaftaler inden for ejendomsservice.

Kontakt os for et uforpligtende møde, hvor vi sammen kan drøfte jeres behov og sammensætte lige præcis den service, I har behov for.

Vi servicer dagligt mere end 1000 lejligheder for vores kunder og ved, hvilken betydning en stabil, god, og faglig stærk VVS-partner har, når ejendommens varme eller brugsvandsinstallationer kræver hurtig udrykning eller fremtidssikrede løsninger. Vi tilbyder derfor døgnservice ved akutte opståede problemer i ejendommen.

Skræddersyede serviceaftaler

Vi laver faste serviceaftaler, hvor vi kommer og udfører ejendomsservice efter aftalte intervaller. Vi tager ligeledes ud til enkeltaftaler, hvor det er enkelte ting, der skal serviceres eller skiftes, som f.eks et toilet, en håndvask eller lignende. Vi er klar til at rykke ud, hvis behovet opstår.

Som fast servicepartner tilbyder vi:

  • Rådgivning omkring energibesparelser/energioptimering
  • Rådgivning omkring renovering
  • Rådgivning og vedligeholdelse af de tekniske installationer
  • Sikring via vores vagtordning ved akutte problemer såsom lækager på vand og varmerør samt sikring af varmeforsyning
  • Tilbud om serviceaftaler med forbrugsaflæsning og indberetning, således ejendommen altid er på forkant med forbruget og undgår store overraskelser i form af vand eller varmespild

Har du spørgsmål, eller ønsker du at høre mere om, hvordan vi kan servicere din ejendom, så ring i dag på 70 25 88 18 for en uforpligtende snak.

Kontakt os

Home » Ejendomsservice